Over La Dolce Barista en de lekkerste koffie op locatie

Koffie op locatie verzorgen – dat is wat La Dolce Barista al sinds 2010 doet. Bij u thuis, op een privéfeestje, op een (bedrijfs)receptie of een beurs. Overal ervaren mensen de mooie koffiebelevenis ooit.

Lekkerste koffie op locatie: 3 smakelijke succespijlers

  1. Vrolijke Piaggio driewieler met professionele koffieapparatuur
  2. Goed opgeleide en gecertificeerde koffiemakers, barista
  3. Single Estate Coffees voor beste smaak 

1. Vrolijke Piaggio driewieler voor koffie op locatie

Met onze ludieke en rijk uitgeruste Piaggio driewieler of onze Koffie-Eend hebt u een unieke koffiebeleving op elke locatie. In de Piaggio treft u professionele koffieapparatuur gemonteerd. Een lust voor het oog én voor de mond, dankzij het ambachtelijk vakmanschap van onze koffiemakers! Zó trekt u mensen, zie ook Piaggio koffiebar en Koffie-Eend.

2. Gecertificeerde barista’s maken koffie op locatie

De professionele baristi van La Dolce Barista beheersen het ambacht om met deze apparatuur koffie op locatie te maken. Jarenlange ervaring en training leidden voor ons bovendien tot het SCAE-certificaat; úw zekerheid voor vakmanschap, kennis en kwaliteit bij het koffiezetten met de hand. Dat merkt u, thuis en op de zaak (zie mobiele koffie), bij koffie catering op uw event, tijdens een koffie workshop en bij een horecatraining

3. Single Estate Coffees voor de beste smaak

Hoe krijg je de beste, pure koffiesmaak? Door de koffiebonen van een plantage bij elkaar te houden en menging met bonen van andere plantages te voorkomen. Zo werkt het bij Single Estate Coffees. Alleen deze topkoffies van de wereld, ambachtelijk geroosterd, vindt u dan ook bij La Dolce Barista. En we houden de voorraad bewust heel laag; zo hebt u altijd verse en gegarandeerde kwaliteit koffie op locatie. 

Gratis entertainment bij uw koffie op locatie

Wat maakt uw feest of beurs met koffie op locatie nog leuker? Het gratis entertainment van La Dolce Barista. Zo schenken we bijvoorbeeld kunstige melkfiguurtjes op uw koffie; dit heet latte art. Of vertellen we als wandelend naslagwerk weetjes over onze koffie en het bereiden daarvan. Smakelijk vermaak verzekerd! 

Meer weten over koffie op locatie?

Onze enorme dosis kennis en passie dragen we graag uit om u en uw gasten een unieke koffiebeleving op locatie te laten ervaren. Ontdek het zelf. 

MELD je nu aan voor onze LA DOLCE BARISTA NIEUWSBRIEF