La Dolce Barista in de media

CoffeePro  

Vakblad voor de koffie- en theebranche 5e Jaargang | Februari 2013 | Nummer 1 Pagina 46 Dit artikel is verschenen in de CoffeePro.

Tijdens de Grafische Vakbeurs 2013, in opdracht van Xerox, heb ik Ton Rombout ontmoet. Hij bleek erg enthousiast over zowel de presentatie als het product van La Dolce Barista. Door zijn enthousiasme heeft hij besloten hier een artikel aan te wijden in zijn blad. Het artikel is tevens op de website van de CoffeePro gepubliceerd. www.coffeepro.nl

Foodreporter

Horecaverhalen vers van de bron 

Dit artikel is gepubliceerd op de website van de Foodreporter. De maand maart stond bij de Foodreporter in het teken van koffie. Dit was reden om een artikel over La Dolce Barista te vragen en te plaatsen. www.foodreporter.nl 

CoffeePro

Vakblad voor de koffie- en theebranche 4e jaargang | juni 2012 | nummer 3 Pagina 29 Dit artikel is gepubliceerd in de CoffeePro.

In deze editie is er ruime aandacht geschonken aan mobiele espressobars. Hierin zijn diverse concepten beschreven. Eén van de concepten die beschreven is, is onze mobiele espressobar. De redactie heeft contact met ons opgenomen met de vraag of wij wilden meewerken aan het artikel.

Sax Magazine

Redactioneel onafhankelijk magazine van Saxion Hogescholen Oktober 2010 | Nummer 2 Pagina 15

Dit artikel is verschenen in Sax Magazine. Destijds waren wij, Rick Maas en ik, studenten Small Business & Retail Management. Naar aanleiding van de start van ons bedrijf, naast onze studie, zijn wij gevraagd om mee te werken aan een artikel in dit magazine.

De Twentsche Courant Tubantia Courant voor de regio Twente

Dinsdag 24 augustus 2010 Hoofdpagina Regio Enschede / Pagina 25 gehele krant

Dit artikel is verschenen in de Tubantia. De aanleiding was de officiële opening, op maandag 23 augustus 2010, van La Dolce Barista. Er is een interview afgenomen en tijdens de opening zijn er foto’s genomen. Een dag later is dit artikel gepubliceerd.

MELD je nu aan voor onze LA DOLCE BARISTA NIEUWSBRIEF