Van gezellige naar gewéldige koffie catering op uw evenement

Organiseert u een beurs of ander evenement? Schep dan sfeer met koffie catering van La Dolce Barista. Succes verzekerd, dankzij kennis, kwaliteit én vermaak.

Koffie catering naar keuze

Wat past bij uw evenement:

  1. koffie en koffiespecialiteiten 
  2. koffie(specialiteiten) met smullerij 
  3. koffie(specialiteiten) met smullerij en entertainment

Stem met ons af wat het beste past bij uw evenement.

Maak een feestje van koffie catering

De kern van al onze cateringvarianten is dat deze de tongen losmaken. Letterlijk en figuurlijk. Verder kunt u naar wens extra invulling geven aan onze dienst. Trakteer uw gasten in ieder geval op de smakelijkste koffie ooit, bereid met een vlotte babbel en afgemaakt met figuurtjes van opgeschuimde melk (latte art). Zo verandert een ‘eenvoudig kopje koffie’ in een feestje op zichzelf!

Oog- én tongstrelende koffie catering

Wilt u de koffie nóg specialer maken? Combineer onze catering dan met onze Piaggio, een komisch driewielig brommertje waarop de koffieapparatuur gemonteerd zit. Daarmee wordt koffie een lust voor mond én oog.

Entertainment tijdens uw koffie catering

Naast vermaak voor ogen en mond trakteert La Dolce Barista uw gasten waar gewenst ook graag op entertainment in de vorm van leuke koffieweetjes. Met interessante koffiekennis houdt onze gecertificeerde barista (koffiebereider) de aandacht van uw publiek goed vast. Nóg meer actie? Denk dan aan een combinatie met onze koffie workshop.

Thema’s en speciale wensen voor koffie catering

Heeft uw beurs een thema? Wilt u een koffiequiz, speciale lekkernijen of andere bijzonderheden? La Dolce Barista past de koffie catering graag aan u en uw gebeurtenis aan.

Hoe mogen wij uw koffie catering vorm geven? Bespreek het tijdens een vrijblijvende kennismaking

MELD je nu aan voor onze LA DOLCE BARISTA NIEUWSBRIEF